Täyden palvelun hautaustoimisto

 Surussanne myötäeläen, koko sydämellä palvellen

Teiskon hautauspalvelu on täyden palvelun hautaustoimisto, jossa autamme sinua kaikessa hautajaisiin liittyvässä.  

Teiskon Hautauspalvelun kanssa samoissa tiloissa, saman yrittäjän omistuksessa toimii kukkakauppa Kämmenkukka, josta saat kukkasidontatyöt ja koristelut hautajaisiin, arkulle ja uurnan koristeeksi ammattitaidolla. 

Läheisen kuoleman jälkeen on monia hoidettavia asioita ja hautajaiset ovat yksi oleellisimmista ja asia, jonka järjestäminen on useammiten uutta ja tuntematonta. Me autamme käytännön järjestelyissä ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Sivuiltamme löydät myös tietopankkeja aiheeseen liittyen. 

Omaisten toiveet ja ajatukset huomioon ottaen ja yhdessä menetyksenne äärellä työskennellen haluamme toteuttaa teille läheisenne viimeisen matkan juuri toiveidenne mukaan. 

Kuva: Leena Tulivirta
Kuva: Leena Tulivirta


Kristiina Koski

Olen ammatiltani floristi ja olen työskennellyt alalla pitkään. Perustin Teiskon Hautauspalvelun naapurissa toimivan yrityksen, Kämmenkukan vuonna 2018 ja halusta tarjota kattavampaa palvelukokonaisuutta Teiskolaisille, perustin Teiskon hautauspalvelun vuonna 2020. Tätä ennen toimin freelancerina sekä toteutin kukituksia tilauksesta. 

Kirsi Ruokostenpohja

Olen ammatiltani floristi ja olen työskennellyt mm. Kukkakauppa- ja hautaustoimistoyrittäjänä. Aion jatko-opiskella työn ohessa floristimestariksi. Olemme Kristiinan kanssa vanhoja työkavereita ja ystäviä. Meitä yhdistää halu olla omaisten tukena surun hetkellä ja tarjota kattavaa palvelua asioiden hoidossa. 

Kuva: Leena Tulivirta, Kuvassa: vasemmalla Kirsi Ruokostenpohja ja oikealla Kristiina Koski
Kuva: Leena Tulivirta, Kuvassa: vasemmalla Kirsi Ruokostenpohja ja oikealla Kristiina Koski