Suruun osaa ottaen, koko sydämellämme palvellen

Teiskon hautauspalvelu on täyden palvelun hautaustoimisto, jossa autamme sinua kaikessa hautajaisiin liittyvässä.

Teiskon Hautauspalvelun kanssa samoissa tiloissa, saman yrittäjän omistuksessa toimii kukkakauppa Kämmenkukka, josta saat kukkasidontatyöt ja koristelut hautajaisiin, arkulle ja uurnan koristeeksi ammattitaidolla.

Läheisen kuoleman jälkeen on monia hoidettavia asioita ja hautajaiset ovat yksi oleellisimmista ja asia, jonka järjestäminen on useimmiten uutta ja tuntematonta. Me autamme käytännön järjestelyissä ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Sivuiltamme löydät myös tietopankkeja aiheeseen liittyen.
Omaisten toiveet ja ajatukset huomioon ottaen ja yhdessä menetyksenne äärellä työskennellen haluamme toteuttaa teille läheisenne viimeisen matkan juuri toiveidenne mukaan. 

Tietoa meistä

Kuva: Leena Tulivirta. Oikealla Kristiina vasemmalla Kirsi
Kuva: Leena Tulivirta. Oikealla Kristiina vasemmalla Kirsi

Työskentelemme kumpikin sekä hautaustoimiston puolella että kukkakaupan puolella. 
Meille molemmille on tärkeää kohdata sureva omainen ihmisenä ja toivommekin, että meille on helppo tulla asioimaan vaikeankin asian äärellä. 
Meille on todella tärkeää, että jokainen asiakkaamme tuntee olonsa kuulluksi ja toiveet toteutetuksi. Yrityksemme arvoihin kuuluu luotettavuus, vastuullisuus sekä joustavuus. 

Kuva Leena Tulivirta
Kuva Leena Tulivirta